Central Area Panel Agenda

Wednesday 26th May 2021 14:00-16:00

Meeting will be open 15 minutes before start. Anyone requiring help joining the meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.

1 14:00-14:05	Welcome Apologies & Introductions, 5 minutes	Verbal
2 14:05-14:15	Actions and minutes from Previous Meeting 10 Minutes	
3 14:15-14:20	Chairs Communications 5 minutes	Verbal – Chair
4 14:20-14:50	Responses to Residents Questions 30 Minutes	Answers to Residents Questions
5 14:50-15:05	EDB Update 15 Minutes	Sam Warren and Lucy Beasley
BREAK 5 minutes		
6 15:10-15:20	Fire Door Safety Regulations 10 Minutes	
7	Annual Report 20 Minutes	Ododo Dafe/Joe Williams Presenting
15:20-15:50	Items for Housing Committee Update and Housing Performance Report - 10 Minutes	Verbal + Report Attached
8 15:50-15:55	Positive Community News 5 Minutes	Verbal Tenant representatives
9 15:55-16:00	AOB 5 minutes	Verbal
- End -		